Esittely: Tiia Mellin

Uskon, että meillä jokaisella on elämässä oma tarkoituksemme. Olemme oppimassa uusia asioita ja kenties välittämässä jo oppimiamme asioita muille.

Elämä on johdattanut minut luontaishoitojen ihanaan maailmaan. Tällä polulla ei ole koskaan valmis. Jokainen asiakas on opettajani. Pyrin kouluttamaan itseäni jatkuvasti ja kartuttamaan ammattitaitoani.

Hyvässä hoidossa huomioidaan kaikki aistit. Visuaalinen ympäristö, kaunis musiikki, tuoksut ja kosketus luovat kokonaisuuden, jossa jokaisella osa-alueella on tärkeä merkitys. Kiireettömyyden tunne pysäyttää ajan ja luo mahdollisuuden rentoutumiseen ja eheytymiseen.

Onnistunut hoito on parhaimmillaan taidekokemus.

Toivotan Sinut tervetulleeksi hoitoihini!

- luontaishoitaja Tiia Mellin

Eläinhoidot

Eläimet ja eritysesti koirat ovat lähellä sydäntäni ja tarvitsevat hoitoa siinä missä ihmisetkin. Eläimen omistajalla on velvollisuus huolehtia ystävänsä hyvinvoinnista.

Eläimet antavat meille kaikkensa ja ovat täynnä parantavaa voimaa. Usein eläimen ja omistajan välillä on suuri yhteys. Eläimet heijastavat omistajansa vaivoja. Kun koira tuodaan hoitoon esimerkiksi hormonaalisten häiriöiden vuoksi, on hyvin tavallista, että omistajakin kärsii samoista vaivoista.

Aina ei riitä, että hoitaa eläintä. Usein pitää hoitaa myös omistajaa, jotta todellinen parantuminen tapahtuu.

Lisätietoja eläinhoidoista: www.luontaishoitolarephlex.fi