Hoitava laserlaite Handy Cure S' ™

Hinta: 399 € tarjous nyt 349 €

Tiedustelut ja tilaukset: Tiia Mellin, puh. 045 6525 404

Handy Cure S' ™ on ensimmäinen kotikäyttöön hyväksytty, hoitava laserlaite. Se on ladattava helppokäyttöinen laite, joka yhdistää hoidossa matalatehoisen lasersäteilyn, sykkivän infrapunasäteilyn, näkyvän punaisen valon ja staattisen magneettisen säteilyn. Laserdiodin teho on täysin vertailukelpoinen verrattuna kalliimpien hoitolalaitteiden laserdiodin tehoon.

Handy Cure S' ™ on turvallinen ja sen käytöllä ei ole mitään sivuvaikutuksia. Laite on saanut EU- ja FDA- hyväksynnät ja sitä myydään ympäri maailmaa. Laitteessa on ladattava litium-akku ja pitkä 18 tunnin käyttöaika, minkä ansiosta laitetta on vaivatonta käyttää missä vain ja koska tahansa.

Käyttökohteita

Mihin laitetta voi käyttää?

Hoidon etuja

Handy Cure S' ™ sopii hyvin myös eläinten hoitoon.

Hoitoesimerkkejä eläimillä:

Handy Cure nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua joko käytettäessä ainoana hoitomuotona tai yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa. Se vähentää kipu-ja tulehduskipulääkkeiden tarvetta.

Laserhoidon biologiset vaikutukset

Hoitavaa laseria (matalatehoinen laser, englanniksi low level laser therapy eli LLLT) on kymmenien vuosien ajan käytetty Aasiassa ja Euroopassa kipujen lievitykseen. Nykyään se on yleisesti tunnettu hoitomuoto. Handy Cure S' ™ on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen koska se käyttää em. neljän eri hoitavan säteilyn yhdistelmää.

Hoitavalla laserilla ei ole mitään tekemistä korkeatehoisten laserlaitteiden kanssa, joita käytetään kirurgisissa toimenpiteissä leikkaamiseen (polttava/kuuma laser). Hoitavan laserin säteily imeytyy kudokseen tuottamatta yhtään lämpöä, ja stimuloi soluja. Tämän vuoksi hoidolla saavutetaan nopea ja tehokas hoitovaste suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tärkeimmät laservalon biologiset vaikutukset on poimittu laajalta alalta kliinisiä tutkimuksia. näitä vaikutuksia ovat: